|
• |
Burrata (φρέσκια μοτσαρέλα), προσούτο με ντοματίνια, ψητές ντομάτες, πιπεριές, κολοκυθάκια και σάλτσα λιαστής ντομάτας. |
• |
Ελληνική, φρέσκιες ντομάτες, πράσινες πιπεριές, βαρελίσια φέτα Τριπόλεως, φρέσκια ρίγανη, κάπαρη, κρεμμύδια και ελιές Καλαμών
|
• |
Kαπρικόρνο, με τρυφερό μαρούλι & πιπεράτη ρόκα, σερβιρισμένα με φύλλα παλαιωμένης παρμεζάνας και βιναγκρέτ βαλσαμικού |
• |
«Oroscopo», με μαρούλι, ρόκα, παρμεζάνα, κοτόπουλο στο γκριλ και σως μουστάρδας |
• |
Σαλάτα Ροδιού, με φύλλα ανάμεικτης σαλάτας, τυρί γκοργκονζόλα, παστέλι και φιλέτα αχλαδιού. |
|
|